14 жовтня російські найманці “привітали” українських військових обстрілами

15.10.2020 09:10   -

14 жовтня терористи на Донбасі знову намагалися спровокувати українських військових на відкриття вогню та спричинити втрати серед особового складу наших підрозділів. Учора російські найманці тричі відкривали вогонь по наших захисниках.

Упродовж минулої доби, 14 жовтня, збройні формування Російської Федерації три рази порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Так, на ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Новомихайлівка противник вів вогонь зі стрілецької зброї. А поблизу Авдіївки зафіксовано поодинокі постріли з ручного протитанкового гранатомета і автоматичного станкового гранатомета“, – повідомляє Штаб ООС.

Уже сьогодні бойовики встигли порушити режим припинення вогню аж 5 разів – стріляли як зі стрілецької зброї, так і з гранатометів різних систем.

Від початку поточної доби, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська 5 разів порушували режим тиші. Так, ворог провокував українських захисників, використовуючи автоматичні станкові гранатомети, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю в районі Авдіївки, а поблизу Причепилівки та Новотошківського – з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї“, – сказано в повідомлення.

На щастя, бойових втрат та поранених серед українських вояків немає.