14 лютого у Дніпрі відбудеться акція «Кохай українською»

13.02.2017 12:43   -
Автор:

14 лютого, у День всіх закоханих, на головній площі Дніпра відбудеться символічна акція «Кохай українською», де активісти даруватимуть усім перехожим листівки з цитатами про кохання українських письменників.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на громадсьу організацію “Спільнота активної молоді – САМ”.
“Традиційно, підготовчий штурм до святкування дня Святого Валентина у багатьох з нас починається за декілька днів до святкової дати. У цей період стільки всього необхідно зробити, подбати про подарунок, прикрасі місця, де передбачається провести романтичний вечір. І звісно ж як без валентинки.
Слова про кохання, написані творчим пером, відображають думки тисяч і тисяч людей, передають те, що відчуває, але не може передати на папері кожен із нас. Тож, ГО “САМ” підготувала унікальні листівки з цитатами українських письменників, адже ніхто в світі так промовисто та щиро не говорив про кохання як українці.
Кожен дніпрянин матиме можливість отримати листівку у подарунок для своєї коханої людини. Усі бажаючі також зможуть долучитися до запису відео звернення з найліпшими побажаннями усім українцям.
Акція відбудеться на Європейській площі, з 13:00 до 14:00″, – розповіли організатори.