У Дніпрі молодь долучають до позитивних змін у країні

07.09.2015 10:06   -
Автор:

Сьогодні у Дніпропетровську молоді розповідатимуть, як змінити Україну, вивчаючи досвід шести найефективніших країн світу.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«7 вересня представник Фонду Богдана Гаврилишина Роман Мельник розкаже про унікальну програму Фонду «Молодь змінить Україну» і про те, яка стати її учасником. Адже саме зараз триває набір на 2016 рік!
На презентації програми «Молодь змінить Україну» ви дізнаєтесь про:
• найцікавіші факти з життя Богдана Гаврилишина;
• історію створення Фонду Богдана Гаврилишина, його діяльність і можливі способи співпраці;
• все про програму «Молодь змінить Україну».
Програму створив Богдан Гаврилишин з думками про краще майбутнє нашої країни, і з 2013 року Фонд активно реалізує цей проект.
За три роки існування до програми долучились більше 360 учасників з різних міст України, і щороку популярність «Молодь змінить Україну» серед молоді зростає.
Наші учасники – молоді українці, віком від 20 до 35 років, професійні і патріотичні, вони вільно володіють англійською мовою, прагнуть змін в країні і не бояться брати на себе відповідальність.
Ми пропонуємо нашим учасникам вивчати досвід шести найефективніших країн – Австрії, Німеччини, Польщі, Норвегії, Швейцарії та Швеції з тим, щоб надалі втілювати його в Україні», – зазначається в повідомленні.
Детальніше про програму читайте тут: http://bhfoundation.com.ua/programi/molod-zminue-ukrainu.html
Зустріч відбудеться о 18.00 за адресою: Дніпропетровська центральна міська бібліотека (вул. Леніна 23, Лекційний зал 3-й поверх).