ОДА запевнила громадськість, що все – в їхніх руках

25.12.2015 11:04   -
Автор:

У Дніпропетровській ОДА пройшов круглий стіл, на який обласна влада запросила представників громадських організацій регіону. Увагу зосередили на взаємодії, ефективній комунікації та партнерстві в суспільно-політичному житті.
Про це розповів директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Віталій Маласай, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
«Суспільство та влада повинні співпрацювати. На це націлює очільник регіону Валентин Резніченко. Один з пріоритетних напрямків – громадянська активність, участь об’єднань у розробці та реалізації соціальних проектів. Ми відкриті й готові підтримувати цікаві ініціативи організацій для втілення регіональних програм», – підкреслив Віталій Маласай.
Він додав, що все – у руках громадськості: вона має самостійно формувати пропозиції, ініціювати шляхи вирішення нагальних питань. І тим самим, стояти біля витоків позитивних змін в суспільно-політичному житті Дніпропетровщини.
Читайте також: В Днепропетровске общественники запустили проект для развития гражданского общества
Учасники круглого столу обмінялися думками про антикорупційну реформу, створення суспільного телебачення в області, відкриття будинку активіста. Зійшлися на тому, що для результативної роботи слід зустрічатися раз на місяць, а по гострим питанням – частіше.
На Дніпропетровщині зареєстровано понад 2,5 тис. громадських організацій.
Читайте також: Днепропетровские активисты проверили, как украшают городские елки (ВИДЕО)