Якби у Дніпропетровську не зупинили “п’яту колону”, то війна би докотилася і до нас, – Романенко

12.11.2014 13:08   -
Автор:

У Дніпропетровську координатор Євромайдану Віктор Романенко заявив, що для громади є незрозумілим дозвіл з боку обласної влади на проведення зібрання людей із символікою «колорадів» 7 листопада.
Про це громадський активіст написав у своєму блозі, повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Більшовицька революція 7 листопада майже на сто років віддалила нас від європейської спільноти, загнавши кілька поколінь людей під ковпак комуністичної ідеології, цензури та залізну стіну від «загниваючого заходу».
І якраз 7 листопада прихильники комуністичної ідеї нашого міста вилізли із своїх «більшовицьких окопів», зібралися біля театру опери та балету, щоб звідтіля колоною пройти до пам’ятника Петровському. Атрибутика «шабашу» : георгіївські стрічки, червоні знамена та портрет Сталіна — ката українського народу.
Наші активісти разом із другими патріотами завадили маршу лівих. Як це відбувалось та чому дали дозвіл на проведення зібрання людей із символікою «колорадів» — це окреме питання і окрема тема», – написав Романенко.
Громадський активіст також наголосив, що якби люди у Дніпропетровську не зупиняли «доморощених представників п’ятої колони, то війна б докотилася і до нас».
Читайте також: У Кривому Розі «Правий сектор» ніс попереду колони комуністів похоронний вінок (ФОТО)