Хто сформує більшість у Дніпропетровській міськраді?

02.12.2015 10:45   -
Автор:

Не виключено, що під час першої сесії Дніпропетровської міськради “Опоблок” спробує сформувати більшість, опозиційну до Філатова. Подібне уже вдалося реалізувати в окремих населених пунктах Дніпропетровської області.
Про це пише інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на “Левый берег“.
Так, в Новомосковську Апеляційний адмінсуд області відмінив рішення територіальної виборчої комісії про визнання самовисуванця Віктора Литвищенка мером. Після цього міськраду покинула фракції «Батьківщина» і «Укроп», але це не завадило вибрати секретаря міськради та виконком за рахунок голосів депутатів БПП, “Опоблоку”, «Відродження» і Партії Зелених.
А у місті районного значення Підгородне новообраного мера – колишню директорку школи і матір загиблого під Ілловайськом бійця полку «Дніпро-1» Галину Кузьменко – шляхом обману вивели з сесійної зали міськради і сформували більшість без неї.
Тож «Укропу», що отримав у Дніпропетровську 21 мандат, доведеться домовлятися з БПП (6 депутатів) і «Громадською силою» (7) – партією одіозного бізнесмена Загіда Краснова. Щодо останнього, то в одному зі своїх інтерв’ю Філатов зазначив, що бачить цю політсилу в об’єднанні з «Укропом» у випадку, якщо партія Краснова зменшить свої апетити у кадрових питаннях.