Голова Обласного люстраційного комітету вийшла зі складу громадської ради при СБУ

11.11.2015 10:34   -
Автор:

Голова Обласного люстраційного комітету Дніпропетровщини Таміла Ульянова заявила про свій вихід зі складу громради при СБУ. Вона зазначила, що «деякі члени цієї ради перетворили її на власний інструмент боротьби за владу та засіб самопіару».
Про це активістка повідомила на своїй сторінці у фейсбук, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Хочу повідомити своє бачення ситуації, яка склалася навколо громадської наглядової ради при УСБУ в Дніпропетровській області. Протягом останніх трьох місяців я спостерігала, як окремі члени ГР використовували “бренд” громадської ради для “прикриття” своїх незаконних дій та лобіювання власних інтересів. Я публічно заявляла про неприпустимість і некоректність заяв та закликів окремих членів ради. Вважаю також ганебним і те, що рада почала висловлюватись від імені всіх членів з приводу політичних процесів, які відбуваються в області, що є неприпустимим.
Все перераховане не дозволяє мені далі перебувати у складі органу, який представляє інтереси окремих осіб, а не виконує функції передбачені положенням про громадську раду.
P.s. Дуже огидно дивитися, коли хороші ідеї і громадські ініціативи перетворюються на “кишенькових” артистів. Ми створювали цю раду з нормальними людьми, які , як і я, прагнули захистити місто від терроризму та сепаратизму, які намагалися допомогти Службі безпеки в їх нелегкій боротьбі з проявами корупції та іншими злочинами проти національної безпеки держави, а деякі члени цієї ради перетворили її на власний інструмент боротьби за владу та засіб самопіару. Дуже шкода, що за такими низькими вчинками окремих псевдопатріотичних активістів потім судитимуть усіх нас і говорити, що громадськість працює за гроші», – зазначила Таміла Ульянова.