Бюджетні пропозиції депутатської групи «За Січеславщину» пішли «у сміттєбак», – Купрій

29.12.2014 22:54   -
Автор:

Нардеп з Дніпропетровщини Віталій Купрій заявив, що останні три дні провів на власному окрузі, тут він зустрічався з виборцями, а також з з новосформованою депутатською групою і громадськими активістами Дніпродзержинська.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Вдало провів останні 3 дні в окрузі в Дніпропетровській області. Виступи в Петриківській РДА і раді ветеранів АНД району м.Дніпропетровська з повним аншлагом. 2 прийомних дні з десятками позитивних для людей справ. Знайшов час і на рідне місто Дніпродзержинськ, де зустрівся з новосформованою депутатською групою і громадськими активістами. І головне, мені не соромно дивитись людям в очі, оскільки не голосував за бюджет, який обікрав мою область на 1 млрд. гривень», – повідомив нардеп.
Також Купрій повідомив, що міжфракційне об’єднання “За Січеславщину” подало 11 депутатських звернень з пропозиціями Міністру фінансів і голові бюдж комітету: «Особисто я з Максимом Курячим і Олегом Кришиним зустрічались з першим заступником міністра фінансів Уманським, спілкувався з іншими заступниками, брав участь як мінімум в трьох нарадах по бюджетного процесу, окремо на своєму Комітеті розглядав видатки на правоохоронні органи. І коли три дні тому почув, що всі наші пропозиції пішли у сміттєбак, то прийняв принципове рішення – не голосувати».
Читайте також: Как нардепы Днепропетровщины голосовали за бюджет страны