Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

У команді Загіда Краснова ремонт зупинок транспорту назвали “марним і безглуздим”

Прибічники Загіда Краснова чомусь вважають, що відновлення і ремонт зупинок громадського транспорту в Дніпрі, що здійснюється за бюджетні кошти – марна справа. Про це самі представники Краснова пишуть у Фейсбук, намагаючись знецінити будь-які зусилля місцевої влади.

Такі нахабні заяви роблять прихильники Краснова з неоднозначними політичними симпатіями – Олена Зєєва – фанатична прихильниця ГромСили і Загіда Краснова, яка раніше намагалася балотуватися в одну з райрад від … партії Порошенко і була помічником депутата міськради від БПП; а також помічник депутата міськради від партії Краснова Данил Мормуль – керівник організації з примітною назвою “Сила через Єдність”.

Раніше ми вже повідомляли про те, що Загіда Краснова упіймали на тому, як він піариться за рахунок бюджетних коштів. В АНД районі Дніпра Краснов із командою вихвалялися роботами з благоустрою, що насправді були виконані за рахунок райради. Доречі, райрадою АНД керує соратник Краснова Олексій Пермяков, який, судячи з усього, допомагає Загіду в його передвиборчій кампанії.

Так, люди Краснова віддають без проведення тендеру сотні тисяч бюджетних гривень за фіктивні роботи – майже 200 тисяч гривень освоєно на фіктивному ремонті монумента воїнам Другої Світової на вулиці Передовій, 604.

Не зрозуміло, чим не задоволені прибічники Краснова – ремонт зупинок є актуальним для Дніпра. Тим більше, зупинки часто модернізують із оглядом на потреби людей з інвалідністю та вимоги безпеки.

«Нові автобусні зупинки вже мають підвищені бордюри, а зараз місто переходить до трамвайних зупинок. Це дуже полегшує вхід маломобільних людей до транспорту. Ми завжди говоримо, якщо це зручно для таких людей, то й для усіх інших теж. Загалом дуже радує, що нині Дніпро активно застосовує нові норми ДБН», — раніше  відзначала голова комітету ЖКГ та благоустрою Громадської ради при Дніпровській міській раді Ольга Волкова.