Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Філатов нагадав депутатам про своє право ветувати їхні рішення

Мер Дніпропетровська повідомив, що спроби налагодити роботу депутатського корпусу тривають. Ключовим питанням залишається ухвалення головного фінансового документа на 2016 рік.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу Бориса Філатова.
«Немає жодних «договорняків» і кадрова вакханалія і чехарда в міській раді тривають. Депутати не можуть розсістися на місця і визначитися з комісіями. Ситуація заплутується ще й тим, що деякі не розуміють, де хочуть працювати. Деякі хочуть, але не знають – як. У деяких протилежні інтереси. Чудеса продовжуються», – сказав Філатов.
Мер Дніпропетровська також повідомив, що не дивлячись на певні нерозуміння, переговорні процеси в стінах міської ради все-таки йдуть.
«Є певна домовленість між лідерами фракцій, груп, політичних партій про те, що, напевно до 15 лютого ми все-таки вийдемо на якийсь формат», – заявив Борис Філатов у студії програми «Василівський острів» на 11 телеканалі.
Читайте також: В Днепропетровском горсовете теряются проекты решений, – общественник
За його словами, як міський голова, він зацікавлений насамперед у прийнятті бюджету міста.
«Зараз ми виконуємо всі зобов’язання по 1/12. Проте бюджет, як основоположний документ, повинен бути прийнятий. Зараз по бюджету йдуть дуже серйозні слухання. Всі розпорядники коштів у складі виконкому захищають бюджет. І чомусь основних обурених депутатів я на цих засіданнях не бачив», – підкреслив мер Дніпропетровська.
Читайте також: В таких городах, как Днепропетровск, метро не нужно, это нонсенс, – заммэра