Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

В Дніпрі пройде флешмоб проти наркотиків

У Дніпрі пройде акція небайдужої молоді, яка присвячена боротьбі з рекламою наркотиків. Про це в коментарі інтернет-виданню “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” розповів організатор заходу Роман Орел.
Организатором заходу стала місцева громадська організація “Дух Нації”.
“До початку учбового сезону залишилося трохи більше двох тижнів. Батьки вже почали готуватися та купувати ручки, пензлики, зошити, фарби та багато іншого. В нашу чергу, ми готові очистити стіни будівель, шкіл, дитячих садків, гуртожитків від написів інтернет-пропаганди наркотиків. Тільки об’єднавшись, ми зможемо побороти наркоторгівлю та врятувати майбутнє юних дніпрян”, – каже Роман Орел.
Читайте також: Петр Порошенко готовит визит в Днепр
Взяти участь може кожен бажаючий. Акція пройде у четвер, початок о 12.00 годині (збір біля ЦУМу), кількість учасників – до ста чоловік, буде розроблений окремий маршрут для кожної групи по всьому місту, які складатимуться з 3-4 чоловік.
“На кожну групу буде виділено декілька балонів, але кожен також повинен купити один балон синього кольору, і вони зможуть замалювати надписи з рекламою наркотиків на стінах будівель”, – зазначає Роман Орел.