Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

ОДА закликала правоохоронців захистити Величка як важливого свідка

Сьогодні з’явилася інформація про те, що зниклий директор департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міської ради Олександр Величко знайшовся. За дорученням керівництва облдержадміністрації до прокуратури Новомосковського району, куди з повинною прийшов Олександр Величко, виїхав начальник юридичного управління облдержадміністрації Олександр Санжара.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ОДА.
«Там я зміг побачити Олександра Величка в доброму здоров’ї. Це добра звістка, зважаючи на вказані ним причини зникнення та названі прізвища високопосадовців в органах влади. Від імені Дніпропетровської облдержадміністрації я закликав правоохоронні органи здійснити максимальні заходи безпеки щодо важливого свідка, яким на цей час є Олександр Величко», – розповів Олександр Санжара.
Він також додав, що в подальшому стосовно директора департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міськради будуть здійснюватися слідчі дії, спрямовані на виявлення та документування всіх фактів, важливих для встановлення істини у справі.
«Сподіваємось, що співпраця з органами слідства буде плідною і дозволить викрити злочинні схеми та вже скоєні злочини на рівні вищого керівництва міста Дніпропетровська», – наголосив Олександр Санжара.
Нагадаємо, сьогодні в мережі Інтернет з’явилося відео, на якому Олександр Величко зізнається, що своє викрадення інсценував самостійно для того, щоб більше не брати участь у злочинних діяннях. Він також розповів про обслуговування та юридичний супровід незаконних схем, які реалізовувалися у Дніпропетровську, та назвав імена посадовців, які за цим стоять.
Читайте також: Кориснi телефони для мешканцiв Днiпропетровська