ОДА закликала правоохоронців захистити Величка як важливого свідка

05.03.2015 15:20   -
Автор:

Сьогодні з’явилася інформація про те, що зниклий директор департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міської ради Олександр Величко знайшовся. За дорученням керівництва облдержадміністрації до прокуратури Новомосковського району, куди з повинною прийшов Олександр Величко, виїхав начальник юридичного управління облдержадміністрації Олександр Санжара.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ОДА.
«Там я зміг побачити Олександра Величка в доброму здоров’ї. Це добра звістка, зважаючи на вказані ним причини зникнення та названі прізвища високопосадовців в органах влади. Від імені Дніпропетровської облдержадміністрації я закликав правоохоронні органи здійснити максимальні заходи безпеки щодо важливого свідка, яким на цей час є Олександр Величко», – розповів Олександр Санжара.
Він також додав, що в подальшому стосовно директора департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міськради будуть здійснюватися слідчі дії, спрямовані на виявлення та документування всіх фактів, важливих для встановлення істини у справі.
«Сподіваємось, що співпраця з органами слідства буде плідною і дозволить викрити злочинні схеми та вже скоєні злочини на рівні вищого керівництва міста Дніпропетровська», – наголосив Олександр Санжара.
Нагадаємо, сьогодні в мережі Інтернет з’явилося відео, на якому Олександр Величко зізнається, що своє викрадення інсценував самостійно для того, щоб більше не брати участь у злочинних діяннях. Він також розповів про обслуговування та юридичний супровід незаконних схем, які реалізовувалися у Дніпропетровську, та назвав імена посадовців, які за цим стоять.
Читайте також: Кориснi телефони для мешканцiв Днiпропетровська