Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

На Дніпропетровщині доведені до відчаю люди збираються перекрити стратегічну трасу

Жителі Затишанської громади Криничанського району Дніпропетровської області аби достукатись до столичної Академії аграрних наук України мають намір перекрити стратегічну трасу всеукраїнського значення Дніпропетровськ- Кривий Ріг-Київ. Люди втомились від порушенням їхніх прав у земельних питаннях та кричущої корупції.
Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила громадська активістка Наталя Кобзар, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Громадськість доведена до відчаю перекриває стратегічну трасу всеукраїнського значення.
• Працівники підприємства ДП ДГ «Руно» та жителі Затишанської громади Криничанського району Дніпропетровської області доведені до відчаю,порушенням їхніх прав у земельних питаннях та кричущою корупцією, загнані в глухий кут злочинною бездіяльністю Національної академії аграрних наук України (м.Київ) у господарській діяльності, збираються у четвер 10 липня 2015р. о 10-оо на збори та мають намір перекрити стратегічну трасу всеукраїнського значення Дніпропетровськ- Кривий Ріг-Київ у с.Затишне Криничанського району Дніпропетровської області у разі,якщо керівництво академії негайно не відреагує на їхні чисельні звернення.
Контактна особа: Наталя Кобзар (громадський діяч,волонтер) 0675233680», – пише активістка.
За словами Наталі Кобзар, що у понеділок, 6 липня, у с.Затишному відбулися збори, на яких сільський головапообіцяв допомогти.
«Люди просять, для початку, побачити керівництво академії, але, здається,що ніхто до тієї академії крім нас самих не писав і не дзвонив…всі чогось чекають…а ми втомилися чекати», – повідомляє Кобзар.
Читайте також: У Дніпропетровську призначили громадські слухання про здорожчання вивезення сміття