Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Дніпропетровські поліцейські планують чистити власні ряди за допомогою скарг городян

26 грудня на вулиці Дніпропетровська вийдуть перші екіпажі патрулів Національної поліції. Тому городян просять повідомляти до управління про потрапляння в нові органи правопорядку людей із заплямованою репутацією.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Штаб Нацзахисту.
«Звертаємо увагу на те, що всі жителі міста/області можуть залишати свої повідомлення та листи щодо осіб, які оформлюються (-валися) до Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області на електронну адресу: dnepr.ursdz@ukr.net.
Мета даної кампанії: уникнути потрапляння в органи правопорядку представників міліції та інших служб, які працювали виключно для задоволення власних потреб; займалися обслуговуванням інтересів злочинних угруповань; інтересів колишньої влади; причетні до організації /брали участь в побитті жителів міста під стінами ОДА 26 січня 2014 року; замішані в сепаратистській діяльності в ЛДНР; замішані в протизаконній діяльності на території проведення АТО; причетні до корупційної діяльності; інші порушники законів України.
З 25 грудня Штаб національного захисту Дніпропетровської області долучається до цієї кампанії системно і також починає збір та обробку інформації/запитів щодо оформлення в Національну поліцію громадян України на території Дніпропетровська та області.
Вся зібрана інформація буде надана комісії, що проводитиме атестацію/переатестацію співробітників поліції.
Свої звернення ви можете надсилати на електронну адресу: dneprshtab2@gmail.com
або дзвонити на гарячу лінію за номером: (050) 320-59-54 (з 9:00 до 18:00 щодня).
Тільки спільні зусилля, за підтримки громадян, дозволять створити дійсно фахову, реформовану систему правоохоронних органів, яка стане основою незалежної України», – зазначається у заяві.
Читайте також: На Дніпропетровщині хабарник наживався на ремонті дитсадка