Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

12 дніпрян отримали ювілейну медаль «25 років незалежності України»

До Дня Незалежності України 12 мешканців Дніпра отримали ювілейну медаль «25 років незалежності України». Нагородження провели 24 серпня на Фестивальному причалі.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Серед нагороджених – освітяни, волонтери, лікарі, працівники культури та промисловості. За плечима в кожного – роки самовідданої праці та віра в гідне майбутнє рідного міста та всієї країни. Крім того, у День Незалежності лікарі, діячі культури та юристи з Дніпра отримали звання «Заслужений працівник».
«Це оцінка нашої роботи, нашого міста вищим керівництвом. Ми горді працювати на благо Дніпра, області та всієї країни», – сказав юрист з 30-річним стажем, ректор Університету внутрішніх справ Дніпра Віталій Глуховеря. Довідка: Відзнака Президента України – ювілейна медаль «25 років незалежності України» встановлена указом від голови держави від 29 квітня 2016 року для відзначення громадян за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу.