12 дніпрян отримали ювілейну медаль «25 років незалежності України»

25.08.2016 12:00   -
Автор:

До Дня Незалежності України 12 мешканців Дніпра отримали ювілейну медаль «25 років незалежності України». Нагородження провели 24 серпня на Фестивальному причалі.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Серед нагороджених – освітяни, волонтери, лікарі, працівники культури та промисловості. За плечима в кожного – роки самовідданої праці та віра в гідне майбутнє рідного міста та всієї країни. Крім того, у День Незалежності лікарі, діячі культури та юристи з Дніпра отримали звання «Заслужений працівник».
«Це оцінка нашої роботи, нашого міста вищим керівництвом. Ми горді працювати на благо Дніпра, області та всієї країни», – сказав юрист з 30-річним стажем, ректор Університету внутрішніх справ Дніпра Віталій Глуховеря. Довідка: Відзнака Президента України – ювілейна медаль «25 років незалежності України» встановлена указом від голови держави від 29 квітня 2016 року для відзначення громадян за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу.