Літній десерт: користь чи шкода?
З настанням літа морозиво стає невід’ємною частиною повсякденного життя багатьох мешканців Дніпра. Смачне та освіжаюче, воно здатне підняти настрій за лічені хвилини. Однак, чи завжди вживання морозива безпечне для здоров’я? Лікарка-гастроентерологиня Ірина Брезицька з «ОН Клінік Дніпро» обговорила основні аспекти, які слід враховувати, обираючи морозиво на полицях магазинів.
За словами фахівця, основними критеріями вибору мають стати склад продукту та обмеження у вживанні при наявності певних здоров’яних умов. Цукор, жири і хімічні добавки, які часто є в складі морозива, можуть мати негативний вплив на обмін речовин та загальний стан здоров’я.
