Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Збірна України розпочала підготовку до матчів зі швейцарцями та іспанцями

Збірна України розпочала підготовку до матчів Ліги націй, але не всі футболісти прибули до табору через різні причини. Шевченко змушений був визначатися з кандидатами серед тих, хто на сьогодні у найкращій формі і кому не завадив карантин.

У перших тренуваннях візьмуть участь гравці Динамо та Шахтаря, а також Олександр Зінченко, який був у відпустці. Українські легіонери Едуард Соболь, Роман Яремчук, Ігор Пластун, Ігор Харатін та інші приєднаються до команди після клубних поєдинків. Руслан Маліновський з дружиною і дитиною насолоджується залишками відпустки. Андрій Лунін наразі перебуває в Іспанії, хоча його “Реал” ще навіть не розпочав підготовку до нового сезону, – повідомляє Футбол 24.

За інформацією видання так виглядає склад гравців запрошених на збір:

Воротарі: Андрій Пятов (Шахтар), Георгій Бущан (Динамо).
Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Сергій Болбат, Валерій Бондар (усі – Шахтар), Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Олександр Сирота (усі – Динамо).
Півзахисники: Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Ромеро Марлос, Віктор Коваленко (усі – Шахтар), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко (усі – Динамо), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті).
Нападники: Жуніор Мораес (Шахтар), Владислав Супряга (Динамо).

Через травми не зможуть допомогти Шевченку динамівці Віталій Миколенко, Микита Бурда, Артем Шабанов, Денис Попов та Володимир Шепелєв. Віталій Буяльський також залишився в Києві для проходження МРТ – хавбек зазнав ушкодження бокової зв’язки коліна у матчі за Суперкубок.

Саме через велику кількість травмованих оборонців керманич збірної додав до списку центрбека київського Динамо Олександра Сироту. Після зборів у Харкові тренерський штаб остаточно визначиться зі складом команди для участі в офіційних матчах, – пояснює ситуацію Футбол 24.

Нагадуємо, що поєдинок Україна – Швейцарія відбудеться 3 вересня у Львові. Три дні потому українці зіграють з іспанцями на виїзді.