Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Заступником міського голови Дніпра став Андрій Денисенко: що про нього відомо

На місце заступника міського голови Дніпра Бориса Філатова з питань внутрішньої політики обрали Денисенка Андрія Сергійовича. Що відомо про нього та його діяльність детальніше розповість “Дніпро Оперативний”.

Таке рішення затвердили під час VIII скликання п’ятдесят шостої чергової сесії міської ради 23 жовтня 2024 року. Підтримати його кандидатуру попросив сам мер міста Борис Філатов. 

Дніпро – надзвичайно важливе місто. І ми маємо зберегти місто як надійний тил і ресурсний центр нашої армії…Ми з вами маємо спільну мету – захистити Дніпро, органи місцевого самоврядування і всіх дніпрян, від тієї брудної інформаційної кампанії, яка зараз йде в анонімних Telegram-каналах… – сказав Андрій Денисенко під час виступу на засіданні.

Політик Денисенко Андрій є уроженцем Дніпра. Народився тут 1 січня 1973 року. У 2014 році став народним депутатом Верховної Ради України 8 скликання від блоку Петра Порошенка, через рік став позафракційним нардепом. Посаду займав до 2019 року. Андрій Денисенко був членом партії “УКРОП”, також пробув депутатом Дніпропетровської обласної ради від партії “Європейська солідарність”. Брав активну участь у Євромайдані, за увесь час своєї діяльності заснував Дніпропетровський обласний осередок “Правого Сектору”, Штаб національного захисту в Дніпропетровській області, правозахисну групу “СІЧ”.