Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

“Зараз відбувається ліквідація наслідків ракетних ударів”, – голова Дніпропетровської ОВА Лисак

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про наслідки нічної атаки на Дніпро. Ворог цілеспрямовано обстріляв житловий будинок, коли люди перебували вдома, підкреслив очільник області, пише «Наше місто».

-Ворог підступно атакував Дніпро в ніч з п’ятниці на суботу. Ми бачимо, що ракета влучила у житловий будинок. Є поранені та загиблі. Ми бачимо, що постаждали будинки, що знаходяться поруч. Пошкоджено і об’єкти критичної інфраструктури. Зараз відбувається ліквідація наслідків ракетних ударів. На місці працюють всі необхідні служби, – сказав Сергій Лисак.

Поліція, ДСНС, комунальники працювали на місці ракетного удару з ночі. Міський голова Дніпра Борис Філатов висловив подяку відповідним службам.

-Військова адміністрація, комунальники, рятувальники, поліція, медики працювали всю ніч. Слова подяки тим людям, як працюють цілодобово. Техніки достатньо. Хочу подякувати нашим іноземним партнерам, ми отримали багато техніки по лінії міжурядової допомоги від Японії. Дякую волонтерам, вони роздають мешканцям постраждалих будинків матеріали.

На місці тривають роботи з ліквідації наслідків ракетного удару.

За матеріалами Наше Місто.