Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Захищав Україну від окупантів: на війні загинув 32-річний Герой з Дніпропетровщини

Війна приносить із собою горе та страждання. Найкращі сини і доньки України віддають своє життя за свободу і незалежність нашої Батьківщини, за мир і спокій у ній. Один з них – Герой з Дніпропетровської Області Євген Григоренко, – передає «Наше Місто».

Так, трагічна новина сколихнула Дніпропетровщину. 15 січня, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув 32-річний Євген Григоренко. Про це повідомили у Дніпровському металургійному заводі, де раніше працював чоловік.

З 2011 року Євген працював у киснево-конвертерному цеху. У ДМЗ пишуть, що попри молодий вік, був знавцем своєї справи і користувався повагою в колективі.

Після початку повномасштабного вторгнення, 18 квітня 2022 року. Євгена призвали до лав ЗСУ, захищати нашу землю. Це він робив сміливо, мужньо та самовіддано. Військовий служив стрільцем-санітаром та був у найгарячіших точках.

15 січня 2024 року сталася велика трагедія для усієї Дніпропетровщини. Чоловік загинув поблизу села Терни Краматорського району Донецької області на полі бою. Його так і не дочекалися рідні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та усім тим, хто колись знав воїна, який до останнього подиху захищав нас та нашу землю від російських окупантів. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.