Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

За 600 днів війни ЗСУ отримали від громади Дніпра обладнання на суму 3,5 млрд грн

Протягом 600 днів повномасштабної війни, місто Дніпро відгукнулося на запити військових і передало їм необхідне обладнання на суму 3,5 мільярда гривень. Таким чином, наше місто тримає лідерські позиції у наданні допомоги Збройним Силам України.

Дрони є важливим ресурсом у воєнний час, і військовим потрібні різні типи: ударні, розвідувальні, з телевізійними камерами і без них. З початку вторгнення ворога захисники отримали від мешканців Дніпра понад 1 200 різноманітних дронів.

Місто також відправило на фронт 31 антидронову рушницю для боротьби з ворожими дронами. Крім того, для забезпечення зв’язку на лінії фронту передано бійцям ретранслятори у комплекті зі спеціальними боксами, радіостанції, пристрої активації та підсилювачі GSM-сигналу.

З початку Великої війни захисники отримали від Дніпра 1 657 одиниць техніки та 56 комплектів обладнання для систем супутникового зв’язку. Також було передано 100 комплектів окулярів нічного бачення “Нічний водій” та 30 комплектів автоматичних установок на базі відеокамер для ціленаведення.