Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Юлія Тимошенко використала на нових білбордах гасло часів Ющенка

На нових білбордах Юлії Тимошенко з’явилися гасла, які під час президентської кампанії 2004 року використовував Віктор Ющенко.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “ЧЕСНО“.
На блакитному тлі написано: “Вірю в Україну! Юлія Тимошенко 2019”. Як зазначено на самих білбордах, їхній загальний тираж становить 2442 одиниці.
2004 року Віктор Ющенко, балотуючись у Президенти, використовував гасло “Вірю в Україну” під час своєї передвиборчої кампанії. Згодом він написав однойменну книгу.

Гасло “Вірю в Україну” ВО “Батьківщина” також використовує на брендованих кепках і блокнотах. Літеру “Ю” написано великою – напевно, для того, аби викликати асоціацію з Юлією Тимошенко.

У прес-службі партії такий збіг наразі не коментують, посилаючись на заклопотаність через з’їзд ВО “Батьківщина”.
На цей партійний захід завітали не лише члени політичної сили, а й Патріарх Філарет, який під час промови подякував Петрові Порошенку за Томос, перший Президент України Леонід Кравчук, співак Олександр Пономарьов, котрий на президентських виборах раніше був довіреною особою Тимошенко, а на парламентських – довіреною особою фігуранта антикорупційних розслідувань, екс-регіонала Анатолія Федорука.
На з’їзді також транслювали звернення лідера партії “Рух нових сил”, колишнього голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, який виявив підтримку Юлії Тимошенко.