Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

У Маломихайлівській громаді відкрили Центр надання адмінпослуг

У Маломихайлівці Синельниківського району відкрили ЦНАП. Сучасний офіс облаштували на першому поверсі місцевого Будинку культури. Там готові надати майже 200 найзатребуваніших адмінпослуг, – повідомляє ДніпроОДА.

«Пишаємося найбільшою мережею ЦНАПів в Україні. Файні супермаркети послуг з’являються навіть у найвіддаленіших куточках Дніпропетровщини. Сьогодні раді відкрити сучасний офіс у Маломихайлівській громаді. Тут мешканці зможуть отримати сервіси високої якості», – зазначив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Іван Начовний. 

Приміщення ЦНАПу поділене на зони інформування, очікування та обслуговування клієнтів. Для працівників є кімната відпочинку. Для відвідувачів – зручні дивани.

У головному залі облаштували 5 робочих місць для прийому та видачі документів. Також у приміщенні ЦНАПу є громадська приймальня, де надають нотаріальні послуги.

Серед інших послуг, які можна отримати – реєстрація нерухомого майна, бізнесу, земельних  ділянок, місця проживання, оформлення документів на дитину. Сюди ж – за вирішенням житлових та соціальних питань, дозвільними документами.

«Велика подія для села. Раніше в нас не було Центру надання адмінпослуг. Працюється із задоволенням. А місцеві мешканці відмічають, наскільки тут гарно і комфортно», – сказала начальниця Маломихайлівського ЦНАПу Ірина Демченко. 

Окрім центрального офісу, ЦНАП має віддалені робочі місця. Два спеціаліста працюють у селі Гаврилівка, ще один – у селищі Просяна.

Усі процеси автоматизовані. Центр підключений до єдиного програмно-технічного комплексу «Регіональний віртуальний офіс електронних адміністративних послуг Дніпропетровської області».

Кошти на реконструкцію приміщення виділили з місцевого бюджету. Придбання меблів та техніки профінансувала програма «U-LEAD з Європою».

Центр надання адмінпослуг знаходиться за адресою: с. Маломихайлівка, вул. Центральна, 28.