Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

У Кам’янському рятують 16-річну дівчину, яка потрапила під потяг через прогулянку у навушниках

У Кам’янському сталася жахлива подія, яка могла б закінчитися трагічно. О 21:34 до Центральної обласної диспетчерської служби “103” надійшов виклик про залізничну травму. Як з’ясувалося, 16-річна дівчина йшла залізничними коліями, слухаючи музику через мобільні навушники і не помітила наближення потяга, – пише «Наше Місто» з посиланням на публікацію Лариси Биданцевої.

На місце події негайно виїхала бригада Кам’янської станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. У складі фельдшерів Едуарда Доброгорського, Марини Котенко та водія Андрія Кочнєва, команда медиків швидко і професійно надала допомогу постраждалій, яка зазнала серйозних травм: політравма, тупа травма органів черевної порожнини, відкритий перелом правого стегна та плечової кістки, а також шоковий стан.

Життя дівчини було врятоване завдяки чоловікові, який побачив небезпечну ситуацію і встиг відштовхнути її в останню мить. Постраждалу госпіталізовано в Кам’янську лікарню швидкої медичної допомоги.

Ця подія вкотре нагадує про важливість дотримання правил безпеки на залізничних коліях та обережного використання навушників у громадських місцях. Лікарі закликають батьків звертати увагу на безпеку своїх дітей та навчати їх правилам поведінки в різних ситуаціях.

За матеріалами Наше Місто.