Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

У Хмельницькому Зеленський знову грав роль «рішучого господарника»

Підготовлені прес-конференції та якісно режисовані відеоролики за участю президента Зеленського стали звичними для українців. В таких ситуаціях голова держави виглядає впевнено, спокійно і гарно.

Проте, реальний Володимир Зеленський відрізняється від штучного образу, який йому намагаються сформувати в Офісі президента.

Сьогодні президент у межах робочої поїздки до Хмельницької області Президент України Володимир Зеленський обговорив з представниками місцевого бізнесу нагальні економічні проблеми.

Підприємці могли поставити президенту питання і висловити свої побажання щодо змін в українській економіці та реформування законодавства.

«Я хотів би з вами поговорити про реальність. Тому що лише приїжджаючи в місто чи в область і говорячи з людьми, які з цього краю, можеш справді зрозуміти, що відбувається. Хочемо з вами поговорити про проблеми регіону», – зазначив Глава держави, починаючи зустріч.

Втім, Зеленський виглядав дуже втомленим і розсіяним, а тому на питання і прохання підприємців відповідав часто не по суті, а намагаючись їх у чомусь переконати. Так, на констатацію підприємцями факту, що контрабанда в Україну стала реальною проблемою і знищує український бізнес, Зеленський почав розказувати підприємцям про те, що контрабанда є, була і, мабуть, буде. Але, пообіцяв боротись.

В стилі Лукашенка, Зеленський вирішив продемонструвати свою «господарськість» і прямо під час зустрічі зателефонував одному із керівників державного «Укрексімбанку» і попросив «вирішити питання» кредитування підприємців.

Втім, в процесі розмови, Зеленський сам же зауважив співбесіднику, що такі питання по телефону не вирішуються. Але, картинка для іміджу – є.

У звичній манері, Зеленський часто на серйозні питання і зауваження переходив на жарти чи навіть агресію. Хоча, треба віддати належне Володимиру Олександровичу, сьогодні нікого «бандитом» не називав і з зустрічі не вигнав.