Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

У Дніпропетровську відсвяткували День народження Сталіна (ФОТО)

Дніпропетровськими організаціями Союз радянських офіцерів України, обласною організацією Радянський центр було організоване святкування 135 річниці від Дня народження І.В. Сталіна.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
За повідомленням ВО «Свобода» у Дніпропетровську, 21 грудня біля пам’ятника В.П. Чкалова, що на пр. К.Маркса, зібралися кілька десятків «шанувальників» червоних і путінської пятої колонни».
До участі у заході були запрошуються жителі міста та області, зацікавлені політичні партії та громадські організації.
Проведення такого свята викликало обурення у місцевих свободівців, бо влада допустила такий «шабаш».
«Ми підготувалися до “свята” ДР Сталіна краще за комуняк. Відвідали той червоний захід і наткнулися на численний кордон з міліціянтів, яких було врази більше,ніж охочих прийняти участь у заході.
Після коротких перемовин з керівництвом МВС було досягнуто угоди про “непобиття бабушок і дєдушєк” і про визнання міської влади Січеслава провокаторами,які допускають комуняцькі шабаши.
Міліція намагалася поводити себе чемно, за що дякуємо. Організаторам ДР Сталіна ми довели,що їхні дії зара є неприпустимими і запропонували їм,ввічливо, розійтися…Вони погодилися і розійшлися», – зазначається у повідомленні «Свободи».


В організації Союз радянських офіцерів України заявили, що “мітинг був коротким, так як представники партії Свобода і правий сектор організували на противагу несанкціонований мітинг «смерть ворогам», і готували можливі провокації проти ветеранів війни та праці. Необхідно віддати належне і гарнізону Дніпропетровської міліції по запобіганню можливих провокацій”.
“У сучасних умовах на Дніпропетровщині – такий захід, сказати прямо, є небезпечним, хоч мітинг і пройшов без сутичок, арештів і вручень повісток у військкомат, разом з тим очікуються нападки на організаторів, можливі обшуки і порушення кримінальних справ”, – додали у громадській організації.