Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Цікавий рекорд збираються встановити на фестивалі у Дніпрі. Охочі зможуть його скуштувати.

У Дніпрі 29 травня на фестивалі «5 SEASONS EVENT SPACE» встановлять новий рекорд України – «Найдовший коктейль». 

«Ідея встановити такий рекорд з’явилася, коли ми продумували програму фестивалю. Сподіваємося, у нас все вийде. Раніше подібних рекордів в Україні не встановлювали», – розповів організатор фестивалю Сергій Фалюш.

Під час заходу два професійних бармена протягом 3 годин будуть готувати 100 літрів коктейлю класу «лонг» (довгі напої, об’ємом від 16 сантилітра). За основу візьмуть ананасовий сік і лимонний фреш, а також додадуть мікс натуральних сиропів.

В результаті має вийти яскраво-синій напій. Його наллють в прозору 10-метрову трубу з краником для набору коктейлю. Конструкція зроблена з екологічно безпечного матеріалу. Також з трубою можна буде сфотографуватися, так як вона буде частиною фотозоні. Коктейль буде безалкогольним, тому після фіксування рекорду його зможуть безкоштовно скуштувати всі охочі.

Проходити захід буде на території Ostrov River Club (с. Новоселівка, вул. Зарічна, 17). Вхід – 500 гривень (з них 350 гривень – депозит в ресторані). Дітям до 12 років (включно) вхід безкоштовний.