Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Ситуація на Донбасі: 5 обстрілів за минулу добу

За повідомленням прес-служби ООС, за минулу добу, 30 грудня, російсько-терористичні війська здіснили 5 обстрілів українських позицій.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу населеного пункту Авдіївка, збройні формування Російської Федерації кілька разів відкривали вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем, а неподалік Старогнатівки – з великокаліберного кулемета. Ввечері противник активізувався і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Так, з метою виявлення чергових вогневих засобів російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Попасної”, – сказано в повідомленні.

Згадані обстріли не призвели до втрат і поранень в українських підрозділах.

Для придушення вогневої активності ворога, українські підрозділи вимушені були відкрити вогонь у відповідь.

Вже сьогодні бойовики вчинили ще одну провокацію – в районі населеного пункту Старогнатівка ворог відкривав вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Нагадаємо, що 29 грудня у зоні проведення ООС помер військовослужбовець Вадим Володимирович Єфременюк 1998 року народження, обставини його смерті уточнюються.