У 2021 році в Дніпропетровській області зросло виробництво харчових продуктів. Найбільше – шоколадних цукерок, – повідомляє ДніпроОДА.
«Харчові підприємства регіону постійно нарощують виробництво продукції. Цьогоріч серед лідерів компанії, які виробляють солодощі. Від цукерок до тортів», – розповіли в в департаменті економічного розвитку ОДА.
В порівнянні з аналогічним періодом минулого року, на 36,3% зросло виробництво шоколадних цукерок. На 16% – тортів і кондитерських виробів, майже вдвічі – тістечок.
Більше стали виробляти й іншої продукції: на 22,8% – соленої риби та риби в розсолі, на 7,7% – свіжої чи охолодженої свинини.
На Дніпропетровщині працюють більше 100 потужних харчових та переробних підприємств.