Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Січеславщина рекордними темпами нарощує виробництво солодощів

У 2021 році в Дніпропетровській області зросло виробництво харчових продуктів. Найбільше – шоколадних цукерок, – повідомляє ДніпроОДА.

«Харчові підприємства регіону постійно нарощують виробництво продукції. Цьогоріч серед лідерів компанії, які виробляють солодощі. Від цукерок до тортів», – розповіли в в департаменті економічного розвитку ОДА. 

В порівнянні з аналогічним періодом минулого року, на 36,3% зросло виробництво шоколадних цукерок. На 16% – тортів і кондитерських виробів, майже вдвічі –  тістечок.

Більше стали виробляти й іншої продукції: на 22,8% – соленої риби та риби в розсолі, на 7,7% – свіжої чи охолодженої свинини.

На Дніпропетровщині працюють більше 100 потужних харчових та переробних підприємств.