Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Саакашвілі вертається до Грузії, де на нього чекає в’язниця

Міністр юстиції Грузії Теа Цулукіані відповідає на відеозвернення колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. Цулукіані каже, що вони вітають, якщо Саакашвілі приїде до Грузії, і, за її словами, екс-президента на кордоні чекає процедура затримання, розповідає «Грузія Online».

«Ми, звичайно, вітаємо, якщо він прибуде до Грузії. Його безсумнівно на кордоні чекає процедура затримання та звичайно ж грузинська в’язниця. Він перебуває у розшуку, і вироки, винесені проти нього декількома інстанціями, набули сили, які він може потім переглянути (перепровірити), коли перебуватиме у грузинській в’язниці», – каже Теа Цулукіані.

Третій президент Грузії опублікував відео, в якому він повідомляє, що повертається .

«Впродовж усіх цих семи років не було жодного дня, щоб я не цікавився новинами Грузії, і я точно знаю, моя робота на посаді президента не була марною, і багато з того, що ми створили, до сих пір збереглося і працює, але в той же час, коли я чую новини з Грузії, я точно розумію і знаю, що ми можемо жити набагато краще і кожен грузин може бути багатим і це у нас вийде разом! Я повертаюся!», – заявив Саакашвілі.