Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Росіянин продає українок у сексуальне рабство в РФ

На кордоні з РФ затримано росіянина за підозрою у торгівлі людьми, – під такою назвою інформує сайт Державної прикордонної служби України, про затримання громадянина РФ, який намагався незаконно переправити до Бєлгорода трьох молодих українок з Харкова для продажу їх у сексуальне рабство.

«Громадянина РФ, який намагався незаконно переправити через державний кордон України трьох жительок м. Харків від 24 до 37 років, затримали учора в пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському кордоні», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що інформацію про работорговця мали вже у травні цього року, про переправлення українських громадянок до РФ, й змогли встановити особу злочинця з РФ .

«Під час проходження прикордонного контролю на вихід з України злочинця 1988 року народження було затримано. Слідчі дії проводились в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України», – завершується повідомлення.

Нагадаємо, що торік СБУ вже інформувала про затримання на кордоні жінки, яка відправляла українок до московських борделів. Жінка, яка з 2013 року проживає у Москві, організувала підбір та переправлення через кордон жінок для “роботи” у сфері надання інтимних послуг на території Росії, і це робилося у змові з московськими правоохоронцями. Зловмисниця підбирала українок з різних областей через оголошення в інтернеті та через своїх спільників “працевлаштовувала” дівчат до московських борделів.

Автор – Боніфацій