Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Прибрали територію схилу у парку Зелений Гай, посіяли квіти й висадили саджанці: працівники апарату міської ради долучилися до #Дніпро_квітучий

До загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпроквітучий продовжують долучатися все більше містян. Цього разу в прибиранні та озелененні території взяли участь працівники мерії Дніпра — колектив апарату міської ради. Усі гуртом вони очистили територію схилу у парку Зелений Гай, упорядкували клумби, посіяли квіти та висадили саджанці. «Зібралися співробітниками і гуртом прибрали тут сміття, посіяли чорнобривці на клумбах у цьому чудовому парку. Також висадили саджанці дуба Шевченка. Багато колективів різних департаментів мерії, підпорядкованих підприємств та закладів долучаються до чудових загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпроквітучий. І ми теж вирішили це зробити зі співробітниками нашого департаменту, адже озеленення — це гарна і корисна справа», — підкреслила Тетяна Коваленко, яка працює у департаменті забезпечення діяльності виконавчих органів міської ради.

Водночас начальник відділу згаданого департаменту Вадим Лишенко додав: «Цей парк – одне з улюблених місць відпочинку та дозвілля дніпрян і моє зокрема, оскільки неподалік живу і часто тут буваю. Долучившись сьогодні до озеленення його території, сподіваємося, що він став ще гарнішим. Загалом нашим колективом неодноразово брали участь у загальноміських акціях #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий, зокрема й прибирали берегові лінії. Звісно, аби прибирати геть усюди – комунальників не вистачить. Тому і потрібно допомагати, щоб гуртом робити наше місто чистішим і зеленішим. Насправді, це роблю дійсно за покликом серця».