Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Про найближче бомбосховище розкажуть за телефонами 101 та 112

Мешканці Дніпропетровщини можуть дізнатися про місце знаходження найближчого бомбосховища або укриття за телефонами 101 та 112.
Ці дані надаватиме Консультаційний центр Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Він покликаний, зокрема, інформаційно допомагати населенню у питаннях цивільного захисту.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ОДА.
Одними з ключових завдань системи цивільного захисту є надання населенню оперативної та достовірної інформації про надзвичайні ситуації, необхідні дії населення в цих ситуаціях, а також своєчасної, достовірної інформації про діяльність ДСНС України. У зв’язку з цим у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області працює Консультаційний центр.
Читайте також: Днепропетровск является территорией риска возникновения ЧС, – горсовет
Консультаційний центр сприяє якісному та доступному наданню громадянам адміністративних послуг; бере участь в інформаційно-роз’яснювальній роботі та пропаганді знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки; надає інформаційну допомогу населенню щодо оснащення приміщень системою протипожежної безпеки та сигналізацією, оформлення відповідних дозвільних документів. Фізичні та юридичні особи, незалежно від виду діяльності, зможуть безкоштовно отримати відповіді на будь-які питання у сфері компетенції ДСНС України.
Висококваліфіковані фахівці центру надаватимуть громадянам консультації як в режимі особистого прийому, так і по телефону, а також за допомогою мережі Інтернет. Для цього він обладнаний необхідними технічними засобами.
Консультаційний центр працює за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Героїв Сталінграду, 5-а.Електронна пошта – konsul-gudsnsdnepr@email.ua.
Читайте також: На Днепропетровщине сельсоветы проверяют бомбоубежища для укрытия населения