Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Працівники Дніпродзержинського виконкому отримали стусанів від злодіїв

Лідер Дніпродзержинської організації ВО «Свобода» Олександр Залевський повідомив, що сьогодні на очах небайдужих громадян працівники міськвиконкому отримали стусанів від злодюжок, передає видання “Кстати”.
«Живемо по-новому, а “схеми” старі. Сьогодні, 22 квітня, працівники незаконно встановленої пересувної “заправочної станції”, діяльність якої, окрім завдання економічних збитків місту, ще й небезпечна для життя громадян, завдали тілесні пошкодження представникам відділу архітектури і земельних ресурсів виконавчого комітету.
Оця “шарашка” встановлена внизу центрального ринка біля СТО “Таіті”. Жваво заправляють автівки бензином А-95 невідомого походження. Чи треба писати, що ніяких документів немає і чеки не надаються? Громадяни поскаржилися на цю “заправку” і перевірити документи у заправників прийшли представники виконкому.
Натомість отримали вони стусани і погрози. Добре, що поруч знаходилися небайдужі громадяни, викликали міліцію та активістів. Цікаво буде дізнатися про результати розслідування. Ви вірите у справедливе покарання засновникам “бізнесу”, кришувальникам, безпосереднім виконавцям роботи?», – пише Залевський у своєму фейсбук.