Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Повернувся на щиті: на війні загинув Герой з Жовтих Вод

Жорстока війна, розв’язана росією проти України, безжально збирає найдорожче – життя молодих, мужніх і талановитих людей. На фейсбук-сторінці «Інформаційний портал Жовтоводської міської ради» повідомили про трагічну новину – загинув жовтоводець Михайло Лопухов, пише «Наше місто».

Життя мужнього захисника обірвалось 18 серпня п.р., рівно через два місяці після свого дня народження, внаслідок мінометного обстрілу.

Він народився 18 червня 1996 року у Жовтих Водах. Закінчив СШ № 10 та Саксаганське ПТУ за спеціальністю «слюсар-ремонтник автомобілів». Відслужив два роки в армії. Працював малярем на ТОВ «Білмакс».

На захист України став 28 травня п.р. у лавах Держприкордонслужби. Загинув 18 серпня в районі н.п. Курдюмівка Донецької області внаслідок мінометного обстрілу.

«Михайло був доброю, працьовитою людиною, справжнім захисником, люблячим та турботливим сином і онуком. Надійною опорою, другом, наставником і батьком для молодшого брата. Він ніколи не жалівся на життя, гідно приймав усі випробування та негаразди долі, нікому не відмовляв у допомозі та підтримці. Захоплювався риболовлею», – йдеться у повідомленні.

У жовтоводця залишилися мати, вітчим та брат.

За матеріалами Наше Місто.