Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Пів тисячі кущів лаванди, барбарису та блакитної ялинки: парки Дніпра продовжують весняне озеленення в рамках #Дніпро_квітучий

Лаванда, барбарис, а також блакитні ялинки. Пів тисячі кущів різних рослин 19 квітня висадили у парку культури та відпочинку Придніпровський та у парку Сагайдак. Таким чином їхні працівники продовжують брати участь у загальноміській акції #Дніпро_квітучий. Так на двох локаціях облаштували модульні клумби, які через три роки стануть окрасою цих місць. 

«Окрім наших щоденних робіт, а саме прибирання та догляд за парком, ми продовжуємо й озеленювати. При цьому намагаємось робити це оригінально, створюючи різні незвичні клумби. Сьогодні висадили модульну клумбу з барбарису та блакитної ялинки. А на центральній алеї парку Придніпровський з’явились саджанці лаванди. Аналогічні роботи одночасно провели і в парку Сагайдак. Але там ми ще плануємо облаштувати поруч з клумбами фотозону. Реквізитом стануть декоративні велосипеди з корзинками та квітами в провансальському стилі», – зазначив начальник відділу утримання КП «Парк культури та відпочинку Придніпровський» Роман Міроненко.