Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

На Рівненському військовому полігоні тривають змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України

На Рівненському військовому полігоні  тривають змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України, – повідомляє Армія Інформ.

На навчальних ділянках танкісти підвищують свій професійний рівень та удосконалюють практичні навички володіння озброєнням і військовою технікою, організацією бою та його всебічним забезпеченням.

Про конкурс і номінації на штатній військовій техніці в складі чотирьох екіпажів контрактників танкового взводу розповідає Армія Інформ.

Спочатку команди продемонстрували злагодженість дій на тактичному полі під час вправи «Стрільба з озброєння танків на великі відстані», де вели вогонь по вірогідному рубежу розгортання умовного противника.Далі під час «Комплексного тактичного завдання» екіпажі вестимуть оборону танковим взводом, відбиватимуть наступ противника та контратакуватимуть його. А у третій номінації – «Злагодженість дій підрозділу з використанням системи LASERTAG – учасники конкурсу діятимуть один проти одного із завданням набрати максимальну кількість балів.