Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

На Донбасі знову втрати – 1 воїн загинув

Прес-служба ООС повідомила про загибель українського військового через дії проросійських терорисів минулої доби, 11 січня. Це був єдиний випадок атаки бойовиків на українські позиції – упродовж минулої доби з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано всього 1 порушення режиму припинення вогню: у бік Новотошківського противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям. Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлюють щирі співчуття рідним і близьким героя, який загинув за Україну“, – йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 12 січня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, що 10 січня, внаслідок підриву на вибуховому пристрої, на Донбасі загинули 2 українських військовослужбовця.

11 січня президент Зеленський зустрічав у Києві радників лідерів Франції та Німеччини – радника канцлера Німеччини з питань зовнішньої політики Єнса Пльотнера і дипломатичний радника Президента Франції Еммануеля Бонна. Вони обговорювали питання активізації Нормандського процесу із врегулювання ситуації на Донбасі.