Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

На Дніпропетровщині громадська організація закликає патріотів об’єднуватись

ГО “Золоті Леви Чорної Сотні” Дніпропетровської області оголошує набір патріотів до лав громадської організації.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«У зв’язку зі становищем в нашій країні організація має нагальну потребу в поповнені своїх лав активними та патріотично налаштованими членами організації! В час коли більшість наших побратимів захищають нашу країну від навали окупантів, в тилу виникає велика потреба виконувати задачі таким чи іншим чином пов’язані з допомогою нашим бійцям на фронті! Також не можна залишати без уваги тих патріотів, людей які з вини загарбників та окупантів лишилися без рідних домівок! Усім їм потрібна наша допомога!
Саме тому звертаймось до енергійних, розумних патріотів які з якихось причин не змогли знайти своє місце в допомозі нашій країні! Ми разом з Вами зможемо зробити свій вклад до наближення перемоги над навалою загарбників та відновити нашу квітучу Україну.
Наразі нам дуже потрібні волонтери!
– Волонтер-охоронець, для охорони громадського порядку у волонтерських центрах міста.
– Охоронець, для охорони волонтерського табору ( містечка для воїнів АТО на узбережжі Азовського моря.) Проживання та харчування за рахунок організації.
Запис на співбесіду за номером +38-066-952-20-72
Не залишайтесь осторонь! Внесіть свій вклад до наближення перемоги! Будемо вдячні за будь яку допомогу», – зазначається у повідомленні ГО.
Читайте также: Больше всего в Днепропетровске доверяют церкви и военным