Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

На Дніпропетровщині з новорічними святами привітали родини загиблих на війні Героїв

Представники Міністерства ветеранів у Дніпропетровській області привітали родини українських героїв, що загинули у бою з російськими окупантами на Донбасі.

У Вільногірську відбулась зустріч з родиною загиблого Героя – Ярослава Журавля, який пройшов Піски, Мар’їнку, Авдіївську промзону, Трьохізбенку, Гранітне і загинув в одному з “найкривавіших” місяців 2020 року під Зайцевим (Донецька область). У Ярослава лишились дружина та двоє доньок.

У П’ятихатках відбулась зустріч з родиною полеглого в бою під Троїцьким (Луганська область) Героя – Федора Гузієнка. Новорічні подарунки для сина Євгенія припали на наступний день після його дня народження, що дуже порадувало хлопця.

Реалізація таких собі невеличких новорічних див для дітей наших полеглих Герої відбулась за підтримки Мальтійського ордену. Також висловлюємо персональну подякую голові Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України Сергію Володимировичу КУНІЦИНУ та начальнику Відділу у м. Київ Мінветеранів Володимиру Васильовичу ПРИМАЧЕНКУ. Напередодні новорічних свят хочемо побажати тепла та злагоди кожній родині, мирного неба і нехай минуле приходить тільки зі світлими спогадами, а теперішнє залишається успішним та радісним!“, – йдеться у повідомленні осередку Мінветеранів у Дніпропетровській області.