Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Мер Дніпра прокоментував санкції, застосовані щодо проросійських телеканалів

Міський голова Дніпра із розумінням сприйняв новину про санкції, запроваджені РНБО України та президентом Зеленським проти відомих українських телеканалів ZIK, NewsOne та 112 і додав, що це – вольове рішення, якого від президента Зеленського не очікували.

Мер дніпра в той же час підкреслив, що через складність даного рішення, важливо передбачити його наслідки і висловив сподівання, що рішення зважене.

В то й же час, Борис Філатов підкреслив, що деякі політики дуже швидко міняють свої принципи в залежності від політичного контексту – колишні часті гості згаданих вище телеканалів сьогодні уже радіють їх блокуванню, намагаючись вдати із себе палких прихильників Зеленського.

Правда, Філатов не уточнив, кого саме він має на увазі.

Решение о закрытии трёх телеканалов – неожиданное и, безусловно, волевое. Надеюсь, что все сопричастные просчитывали последствия и их понимают. Но я не об этом. Удивительно омерзительно выглядят те отечественные политики, которые ещё вчера (!) сидели в эфирах 112-го и пр., а уже сегодня «аплодують рішучим діям Президента». Это ж как надо уметь переворачиваться в воздухе“, – написав Філатов у Фейсбук.