Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Кидають на штурми: командування РФ використовує мобілізованих та в’язнів як “гарматне м’ясо” – ЦНС

Російське військове командування продовжує закидати новомобілізованих та в’язнів на передову у якості “гарматного м’яса” для штурму позицій Сил оборони. Водночас своїх  кадрових військових вони бережуть.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. Згідно з інформацією, яку надали представники підпілля, такі методи загарбники застосовують майже вздовж всієї лінії фронту.

Військова адміністрація Збройних Сил Російської Федерації залучає мобілізованих осіб та російських в’язнів для проведення масованих наступів на українські позиції. В той самий час, військовий особовий склад ворога не завжди має належне комплектування та підготовку для проведення подібних операцій, тобто фактично їх використовують у якості “гарматного м’яса”.Таку тактику застосовують доти, поки керівництво не бачить позитивних результатів від таких штурмів, після чого до військових дій вже залучають досвідчених військових.

Військове командування противника не приділяє великої уваги значним втратам, оскільки на осінь передбачена нова хвиля мобілізації в Російській Федерації.

У Центрі національного спротиву наголошують, що єдиний можливий шлях для окупантів вижити – це безпечно здатися у полон Збройним силам України.