Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

КП «Дніпроводоканал» нагадує про необхідність вчасно сплачувати рахунки за воду

У місті Дніпро заборгованість мешканців перед КП «Дніпроводоканал» наразі складає понад 750 млн гривень. З цієї суми 10 млн гривень належать ОСББ/ЖБК, 650 млн гривень — мешканцям будинків комунальної власності, тоді як юридичні особи мають борг у розмірі 92 млн гривень. У КП «Дніпроводоканал» звернули увагу на необхідність негайного погашення заборгованості, оголосивши, що у випадку невиконання цього вимоги, боржники можуть стати об’єктом судового позову.

«Ми позиватимемось проти злісних неплатників, тобто тих, які не платять уже кілька років. Якщо у абонента немає можливості сплатити весь борг одразу – він може звернутись до абонентського відділу та оформити договір реструктуризації. Це дозволить сплачувати меншими частинами, що для багатьох більш зручно», – прокоментував представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Отримати роз’яснення щодо оформлення договору реструктуризацій можна в абонентському відділу КП «Дніпроводоканал». Перелік адрес є на сайті – https://vodokanal.dp.ua/kontakti/. Консультацію можна отримати і дистанційно за номерами: (050) 019-43-53 та (098) 061-79-36.