Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Ярмоленко створив шикарний перформанс на полі

LONDON, ENGLAND - JULY 01: Andriy Yarmolenko (L) of West Ham United celebrates after scoring the winning goal with Declan Rice (R) during the Premier League match between West Ham United and Chelsea FC at London Stadium on July 1, 2020 in London, United Kingdom. (Photo by Arfa Griffiths/West Ham United FC via Getty Images)

В рамках 1/16 Кубка англійської ліги “Вест Гем” приймав “Галл Сіті” і Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі. Український футболіст відзначився двома голами і двома результативними передачами. Всього “молотобійці” забили п’ять голів у ворота Галлу, а чотири з них не без допомоги гравця збірної України.

Статистичний портал SofaScore визначив Ярмоленка найкращим гравцем матчу! Оцінка – 9.9. WhoScored взагалі поставив Андрію максимальні 10 балів!

На 19-й хвилині українець відзначився результативною передачею. Ярмоленко отримав м’яч перед чужим штрафним майданчиком, звільнився від опіки двох суперників і віддав класний пас верхом на Снодграсса. Партнер розстріляв ворота, а Андрій записав собі в актив асист.

Наприкінці першого тайму Ярмоленко оформив другий асист! 30-річний вінгер скористався помилкою захисника Галл Сіті, підхопив м’яч і викотив у центр штрафного майданчика на вільного Аллє. Гол француза – ще одна результативна передача для Андрія.

У другому таймі Андрій закріпив успіх Вест Гема, реалізувавши пенальті за фол проти Феліпе Андерсона! Без шансів для воротаря.

А в компенсований арбітром час Ярмола оформив дубль! Він отримав передачу з флангу від Аллє й від стійки послав м’яч у сітку.

У текстовому онлайні прес-служба Вест Гема розхвалювала Ярмоленка та його дії різноманітними епітетами. “Шикарно, прекрасний, фантастичний і розумний пас, розкішний перфоманс”. У соцмережах вболівальники вражені не менше, – розповідає football24.

Вест Гем безпосередньо перед матчем дізнався дуже неприємні новини – Девід Мойєс і два гравці команди отримали позитивні тести на COVID-19  Мойєс та ще двоє гравців Вест Гема заразились COVID-19 – усі троє покинули команду перед матчем проти Галл Сіті . Однак завдяки Ярмоленку “молотобійці” спокійно перемогли з рахунком 5:1 і пройшли у наступний раунд.