Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Інформація щодо ситуації із коронавірусом у Дніпрі: 8 нових випадків

У Дніпрі за минулі вихідні по медичну допомогу з ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулися 159 осіб. Станом на 12 серпня в місті зафіксовано 813 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус, 625 осіб одужали. Вісім пацієнтів 21-ї лікарні з підозрою на COVID-19 очікують на результати обстеження. Одна людина підключена до апарату штучної вентиляції легень. Наразі маємо 262 негативні відповіді від систем ПЛР саме в 21-й інфекційній лікарні. Про це під час брифінгу 12 серпня повідомила медична директорка Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Жанна Нефьодова.

Продовжують працювати мобільні бригади з ПЛР-системою. Наразі вони здійснили 2679 виїздів та обстежили 8494 осіб. Отримано 508 позитивних результатів.

За останню добу в Дніпропетровській області виявили ще 31 хворого на COVID-19. Наявність інфекції підтвердили у 8 мешканців Дніпра, 14 – Кривого Рогу, двох – Новомосковська, одного – Жовтих Вод. Занедужали і три жителі Дніпровського району та по одному – Апостолівського, Новомосковського, Павлоградського. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.