Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Яка ситуація з теплом у Дніпрі на ранок 29 грудня

У Дніпрі знову було масштабне відключення світла комерційними енергетичними компаніями ДТЕК та ЦЕК. Це призвело до перебоїв у роботі котелень, тепло-розподільчих пунктів та насосних станцій. У різних районах міста не було тепло- та водопостачанням від 4 до 6 годин.

Вночі приватні енергетичні компанії ДТЕК та ЦЕК відновили електропостачання будинковим котельням та тепло-розподільчим пунктам (ТРП) за наступними адресами:

І вже тиждень щодня приватні енергетичні компанії ДТЕК та ЦЕК знеструмлюють три котельні Центрального району міста. Без тепла знову були 17 будинків на пр. Поля, 13 будинків на вул. Новосільна та один будинок по вул. Полєтаєва. Загалом 31 будинок. Зараз тепло в ці будинки вже надходить.

Станом на 6:00 всі районні котельні КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс Дніпро» та КП «Коменергосервіс» працюють та забезпечують дніпрян теплом в повному обсязі.

За завданням мера Дніпра Бориса Філатова міські комунальники працюють майже цілодобово.

Отже, завершено ремонтні роботи по вул.Березинській, 66д, постачання води по вул.Березинській,66-80 відновлено.

Також комунальники завершили аварійні роботи по вул. Північна, 34. Відновлено водопостачання на п’яти вулицях:

Було прийнято 88 заявок. На всі, за завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова, виділено ремонтні бригади, необхідну техніку та матеріали

Всі аварійні роботи виконані. Водопостачання на 06:00 відновлене за всіма адресами.

Міська влада робить все можливе, аби жителі Дніпра були з водою та теплом.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: