Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

У США знову стрілянина з жертвами

Внаслідок стрілянини в супермаркеті Колорадо в понеділок загинуло 10 людей, у тому числі поліцейський, який першим зреагував на злочин, – повідомляє abc.

Поліція заарештувала підозрюваного, але не повідомила його ім’я та жодних подробиць про стрілянину на вечірній прес-конференції.

Слідчі щойно розпочали збір доказів та опитування свідків і ще не мали деталей мотивів стрілянини в магазині King Soopers у Боулдері, який знаходиться приблизно в 40 милях (40 кілометрів) на північний захід від Денвера і в якому знаходиться університет Колорадо, сказав окружний прокурор округу Боулдер Майкл Догерті.

Командир поліції Боулдера Керрі Ямагучі заявив на прес-конференції, що підозрюваний отримує медичну допомогу, і подальшої загрози для населення немає.

“У нас було кілька людей, які загинули в цьому інциденті, і мені шкода, що мені довелося повідомити, що один з них був офіцером поліції Боулдера”, – сказав командир Ямагучі.

Вбитого офіцера ідентифікували як Еріка Таллі (51 рік), який був у поліції Боулдера з 2010 року, заявив начальник поліції Маріс Герольд.

“Це трагедія і кошмар для округу Боулдер”, – сказала Догерті. “Це були люди, які ходили у свій день, роблячи покупки. Я обіцяю жертвам і жителям штату Колорадо, що ми забезпечимо справедливість”.

Відеокадри з місця події, що транслювались раніше телевізійними станціями, показали, що без сорочки бородатого чоловіка в боксерських шортах відводили від магазину в наручниках, перш ніж його посадили на носилки і завантажили у машину швидкої допомоги.

У чоловіка, здавалося, була закривавлена ​​нога і він кульгав, коли йшов.