Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Філатов запросив представників української діаспори приєднатися до своєї команди

Борис Філатов запросив представників української діаспори приєднатися до своєї команди, щоб разом зробити Дніпро європейським містом.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
У Дніпрі триває Форум української молоді діаспори. Конгрес зібрав понад 700 діаспорян і представників українських молодіжних організацій. 22 серпня учасники форуму з понад 20 країн світу, а також поважні гості, серед яких – українські та закордонні міністри й бізнесмени, зібралися в театрі імені Тараса Шевченка. Форум відкрив міський голова Дніпра Борис Філатов.
У своїй промові очільник міста наголосив: Дніпро почав змінюватися на краще, й одним із вагомих доказів цього є міжнародна довіра.
«Зараз нам дуже потрібна ваша підтримка, досвід і вміння налагоджувати ділові відносини. Допоможіть нам, і ви не пошкодуєте. Адже тут, у Дніпрі, ми звикли працювати на результат», – зазначив Борис Філатов.
Міський голова розповів учасникам форуму про новий формат роботи мерії, який нині запроваджує його команда. Головні принципи – це прозорість та безкомпромісна позиція щодо недобросовісних посадовців.
Очільник Дніпра також згадав, як за часів своєї журналістської діяльності неодноразово спілкувався з представниками української діаспори у різних країнах світу.
Найемоційнішим моментом виступу стало питання, яке Борис Філатов поставив учасникам зібрання.
«Чи готовий хтось із вас повернутися сюди з сім’ями, щоб розбудовувати Україну? А ми це робимо щодня. І сподіваємося на вашу участь. Хочемо, щоб у вас з’явилося бажання жити в цій країні. Можливо, хтось із присутніх у цій залі в майбутньому стане працівником нашої мерії або навіть міським головою. Ласкаво просимо», – сказав мер Дніпра.
Зазначимо, що Форум української молоді діаспори проходитиме з 21 до 26 серпня. Разом із українською молоддю та експертами діаспоряни обговорюватимуть питання залучення інвестицій, євроінтеграційні процеси та молодіжну політику.